About

Hi, ik ben Kim! Ik ben een 23-jarige rechtenstudent aan de universiteit Leiden en ben een echte kook-, bak- en doe-het-zelfgek! Na 10 jaar meerdere blogs te hebben gehad, ben ik er klaar voor om mij te settelen op The Plush Sized Life; een, nu nog, beginnende blog waar ik in de toekomst mijn online thuis van hoop te maken!

Op dit blog deel ik alles wat met handmade living te maken heeft. Kom langs in mijn keuken, waar ik graag de lekkerste recepten uitprobeer of kijk mee met ons (+ Ronald, mijn vriend) verbouw avontuur! Naast koken, bakken en DIY-en zijn wij namelijk ook begonnen met het verbouwen van onze ruimtes in huis (wij wonen bij mijn moeder, Bep). Een nieuwe slaapkamer en een nieuwe woonkamer.. dat staat op onze planning!

Het idee voor een creatieve blog is al een aantal jaar geleden ontstaan, maar nooit eerder kwam het ervan. Toen wij, Ronald en ik, in 2016 begonnen aan ons eerste renovatieproject (het scheiden van woon- en slaapkamer) maakte ik al van verschillende fasen foto’s, maar van het starten van een blog kwam het niet. Tot nu! Met de timmermansexpertise van Ronald en mijn creatieve geest, moeten we een heel eind komen. Op naar een happy & handmade life!